Politibetjent stukket ned til Distortion

Politiet har sigtet fire unge - to på 23, en 21-årig og en 24-årig - for drabsforsøg. De er blevet fremstillet i Københavns dommervagt torsdag eftermiddag. Politiet krævede den ene af de 23-årige varetægtsfængslet, da politiet vurderede, at han førte kniven mod betjenten. De øvrige tre er løsladt, men stadig sigtet.

Den 38-årige politiassistent var ikke i tjeneste, da han helt umotiveret blev stukket ned. Han blev tilsyneladende et tilfældigt offer i et opgør mellem to grupper, som var kommet op at slås over nogle piger. Betjenten viste hverken skilt eller blandede sig, men midt i tumulten vendte en af de unge sig og stak betjenten i maven, fortæller vicepolitiinspektør Tommy Lauersen fra Station Bellahøj.

»Alle fire har været oppe at slås, og én af dem har stukket med kniven. Vores efterforskning peger på, at det er den 23-årige,« siger Tommy Laursen til bt.dk.

Den 38-årige er blevet opereret og har det godt efter omstændighederne. Kniven ramte ham i venstre side af maven - i en muskel og bughinden - men undgik vitale dele. Politiet har fundet kniven, som nu skal undersøges nærmere.

De unge er kendt af politiet i forvejen, men politiet mener ikke, at episoden er banderelateret.

Dagens Gossip