Politiet advarer: Denne mand stjæler din identitet og køber stort ind i dit navn

Ordensmagten efterlyser den unge mand på billedet, fordi de mener, at han har begået identitetstyveri for mere omkring 100.000 kroner i og omkring de nordmidtsjællandske byer Stenløse og Ølstykke. Det skriver Lokalavisen.

Fyren har afluret en række borgeres personnumre og adresser for dernæst at bestille eksempelvis iPads og iPhones og sende regningen til  borgerne på deres private adresse. Der er indgivet 15 anmeldelser om identitetstyveri siden februar, og tallet stiger kun i takt med, at han bliver ved med sin ugerning.

- Vi har en klar fornemmelse af, at det er den samme person, men vi ved simpelthen ikke, hvordan han får afluret folks personnumre og adresser, siger Henrik Laugesen fra Nordsjællands Politi.

I februar lykkedes det noget personale i Kvickly at tilbageholde manden, da han ville have udleveret et pakke med en falsk fuldmagt. Da personalet konfronterede tyven, lykkedes det ham dog desværre at stikke af.

Det er denne episode, billedet af ham stammer fra.

Tyveriet er især gået ud over elektronik-virksomheden cdon.com, som hæfter for de varer, gerningsmanden har bestilt, og som firmaet derfor sender afsted, men som borgerne naturligvis ikke vil betale for, da de aldrig har modtaget dem.

Ved du noget eller genkender du manden på billedet, kontakt da politiet på telefonnummer 114.

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip