Politiet advarer: Fup-billetter sælges til populær festival

Partoutbilletterne til Smukfest har været udsolgt længe, og nu spinder billethajer guld på de eftertragtede armbånd til sommerens festival i Skanderborg.

Politiet oplyser til P4 Østjylland, at de får flere henvendelser fra folk, der har købt fup-billetter til overpris på internettet.

- Folk har været på nettet og følt sig fristet til at købe billetter til et arrangement, som jo egentlig er udsolgt. Så køber man billetterne til en overpris, men får dem ikke tilsendt, siger politiinspektør Steen Edeling.

Han opfordrer folk til at tænke sig om en ekstra gang, hvis de på nettet finder et godt tilbud på billetter til den folkelige musikfestival i Skanderborg.

Sidste år var der også problemer med falske billetter, men dengang lykkedes det ordensmagten at finde frem til snydepelsene.

- Vi opdagede, at der var en række personer, der solgte ting og sager på nettet, herunder billetter til Smukfest, og de havde hverken evne eller vilje til at komme med billetterne, siger Steen Edeling til P4 Østjylland.

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip