Politiet advarer: Tag ikke imod penge fra denne mand

Mindst syv supermarkeder i Fredericia er blevet ofre for en mands snyd med pengesedler. 

Manden har mellem den 5. og den 8. maj brugt falske 1.000-kronesedler, som senere er blevet opsnappet i pengeoptællinger i flere pengeinstitutter. 

Sydøstjyllands Politi søger derfor nu en formodet gerningsmand, der er fanget på videoovervågningen i supermarkederne. Han ses på billederne ovenfor, og beskrives derudover som en mand på ca. 40 år, ca. 175 – 180 cm. høj, mørk i huden og almindelig af bygning med sort kort hår og overskæg.

Politiet skriver desuden om pengesedlerne, at:

- De har to kendte numre "468921H / A4597H og 659042H / A5129H. De er lavet på lidt tykkere papir, uden indlagt lodret vindues tråd, men med vellignende hologrammer.

Pengesedlerne er testet i to supermarkeder med en såkaldt EURO-tester-pen, der advarer mod falske Euro-sedler, men pennen har ikke reageret på papiret på de "danske" sedler, som manden har brugt.

- Kan du hjælpe os med at finde den mistænkte eller har du i øvrigt oplysninger i sagen, så hører vi meget gerne fra dig. Ring venligst til 114. Vi siger mange tak for hjælpen på forhånd, lyder opfordringen fra Sydøstjyllands Politi. 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip