Politiet advarer trafikanter i store dele af landet: Pas meget på i dag

Fyns Politi advarer mod gener fra regnvejret og stormen i går aftes og i nat. 

Det massive mængder regn har betydet, at kloakdæksler er røget af - værst gik det her ud over Langeland, Tåsinge og Svendborg.

Derudover kan der fortsat ligge vand på vejene, og trafikanter bør derfor være meget forsigtige med at gå og køre på vejene, fordi det kan være svært at se, at der er et dybt hul, hvor der plejer at være et dæksel, skriver politiets om sit distrikt her til morgen. 

Store dele af Danmark blev i går og i nat ramt af lyn, torden og massivt regnvejr, og varslingen kan derfor være relevant for andre dele af landet. 

- På Langeland og Sydfyn kan der fortsat ligge en del væltede træer efter det kraftige uvejr, der ved 19-tiden torsdag aften ramte det sydøstlige Fyn og øerne. Både i Svendborg og i Rudkøbing var der oversvømmelser på og omkring havneområdet, lyder advarslen også. 

Beredskabsstyrelsen er til stede på de relevante steder med pumper, motorsave og andet udstyr, der kan hjælpe med at rydde op.

- Da det vand, der er strømmet ind på vejnettet kan stamme fra kloaker, skal man ikke soppe eller ligefrem bade i det, da det kan indebære en sundhedsrisiko, melder politiet også. 

Pas derfor på - og lade være med at hoppe i badetøjet, uden at tjekke myndighedernes målinger af badevandet, selv på stranden. 

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip