Politiet afslører nationaliteten på død mand og kvinde, der blev fundet i Nordsjælland

Skrevet af admin

07/07/2016

Dagens topnyheder

I alt 11 personer er anholdt og skal afhøres om to lig, der onsdag er blevet fundet i Frederiksværk, oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

De to omkomne er en 29-årig mand fra Eritrea og en 27-årig kvinde fra samme land, hvilket står klart, efter at ligene er blevet endelig identificeret.

- Der er ingen tvivl om, at kvinden er blevet dræbt. Mandens død undersøger vi stadig som et mistænkeligt dødsfald, siger leder af personfarlig efterforskning i Nordsjællands Politi Henrik Gunst.

Manden blev fundet død i Vinderød Skov af en borger ved 13.45-tiden. Efterfølgende kom politiet i kontakt med tre personer på mandens bopæl. De henledte opmærksomheden på et rækkehus på Vinderød Enghavevej, hvor der muligvis var sket et drab.

Det var i denne bolig, at den 27-årige kvinde blev fundet dræbt. Der var desuden otte personer på adressen, der beskrives som et slags opholdssted.

De i alt 11 personer, som formentlig også er fra Eritrea, er blevet anholdt og skal afhøres.

- Meget peger på, at der er en sammenhæng mellem dødsfaldene, og det er nu vores opgave at stykke enderne sammen og finde ud af, hvad der er sket og hvorfor. Vi har nogle teorier angående motiv, men af hensyn til den videre efterforskning vil vi gerne holde kortene tæt til kroppen lidt endnu, siger Henrik Gunst.

Det bliver ikke oplyst, hvordan kvinden skulle være blevet dræbt.

/ritzau/