Politiet anholder 13 med våben, penge og stoffer

13 personer blev anholdt og 14 adresser ransaget, da politiets særlige bandeenhed Task Force Øst i samarbejde med Københavns Vestegns Politi torsdag slog til mod rockere i tre politikredse.

Aktionen var rettet mod den forholdsvis nye gruppe No Surrender, som flere medlemmer af gruppen Satudarah skiftede til i sommer.

Anholdelser og ransagninger fandt sted i politikredsene Nordsjælland, København og Københavns Vestegn, og i forbindelse med aktionen beslaglagde politiet en større mængde våben.

Det drejer sig om to maskinpistoler, to pistoler, to revolvere, en kniv, en totenschlæger, som er et slagvåben, og en peberspray.

Desuden fandt politiet et større pengebeløb samt mindre mængder kokain og hash.

- Blandt de anholdte er to ledende medlemmer af No Surrender og flere personer i øvrigt, som politiet vurderer har tætte relationer til denne nye gruppering, hedder det i en pressemeddelelse fra Københavns Politi.

Syv af de 13 anholdte blev løsladt igen efter en kort afhøring, mens de sidste seks fredag vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Glostrup.

De seks er sigtet for overtrædelse af straffelovens narkoparagraf, fordi politiet mener, at de har handlet med blandt andet kokain og hash.

Desuden sigtes de for våbenbesiddelse "under særligt skærpende omstændigheder", som det hedder i straffelovens paragraf 192a. Hvis de senere dømmes efter denne paragraf, betyder det mindst et år bag tremmer.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip