Politiet anholder 32-årig efterlyst for vold

Manden har været efterlyst for et overfald i Odense-bydelen Vollsmose i slutningen af juli, men fordi anklagemyndigheden begærer lukkede døre ved grundlovsforhøret senere torsdag, hvor den 32-årige kræves varetægtsfængslet, vil politiet ikke bekræfte sigtelsen.

Overfaldet skete på Bøgetorvet i Vollsmose om eftermiddagen 26. juli, og her fik offeret, en 38-årig mand, bank af en gruppe mænd, ligesom han også blev snittet med kniv hen over ryggen, nakken og halsen. Mellem 15 og 20 personer blev set på Bøgetorvet i forbindelse med overfaldet.

Den overfaldne mand er af anden etnisk baggrund end dansk. Han er kendt af politiet, og efter overfaldet sagde ordensmagten, at gerningsmændene formentlig skulle findes i samme personkreds. Dog oplyste vagtchefen fra Fyns Politi på daværende tidspunkt, at sagen blev svær at opklare, blandt andet fordi vidner ikke har ønsket at samarbejde med politiet.

»På grund af det lukkede miljø i Vollsmose er der ingen, som vil stå frem med oplysninger - hverken vidner eller den forurettede mand selv,« sagde vagtchef Thomas Bentsen efter overfaldet.

Alligevel tyder det dog på, at politiet har haft en god formodning om, hvem der stod bag overfaldet, for fire mænd mellem 20 og 27 år blev fire dage efter varetægtsfængslet efter et grundlovsforhør, der fandt sted bag dobbeltlukkede døre. Og 31. juli efterlyste politiet yderligere tre mænd, heriblandt den 32-årige.

Torsdag oplyser Fyns Politi så, at man fortsat leder efter den 35-årige Racan Mansoor.

Ofret blev efter overfaldet syet i fingeren og skulle opholde sig på et hemmeligt sted.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip