Politiet anholder fire personer efter ny narkofangst

Under aktionen ransagede politiet ligeledes fire biler og en båd. Her fandt man tæt på 300 kilo hash og 600 gram amfetamin.

De fire anholdte mænd er henholdsvis 45 ,47, 48 og 52 år. Den 48-årige blev efterfølgende løsladt af politiet, men blev sigtet for besiddelse af over fire kilo hash. De resterende tre mænd vil blive fremstillet i dommervagten fredag den 12. juli 2013.

»Det er vores opfattelse, at den 45-årige er lederen af netværket. Vi har sigtet ham for handel med et kilo kokain samt forsøg på handel med yderligere et kilo. Han er desuden sigtet for flere forhold af handel med i alt 800 gram amfetamin samt handel med hash«, oplyser politikommissær Steffen Thaaning Steffensen i en pressemeddelelse.

To andre mænd sidder i øjeblikket i isolation mistænkt for at have forbindelse til de fire nye anholdte. De blev fremstillet i dommervagten for dobbelt lukkede døre 4. juli.

Den 50-årige blev fængslet i isolation til den 15. juli 2013, mens den 48-årige blev fængslet i 27 dage og ligeledes med isolation til foreløbig den 15. juli 2013. Politiet har efterfølgende mørkelagt efterforskningen.

Dagens Gossip