Politiet anholder mand for røveri mod kvinde og dreng

Politiet har onsdag anholdt en mand, der sigtes for et groft røveri i sidste uge, hvor en 27-årig kvinde blev tvunget til at køre rundt til hæveautomater på Sydsjælland med en 10-årig dreng i bilen.

Den anholdte er en 38-årig mand fra Faxe-området.

- Vi har endnu ikke afhørt ham, så jeg kan ikke sige, hvordan han stiller sig til sigtelsen, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Ritzau.

Han kan heller ikke sige, om manden ud over røveri sigtes for frihedsberøvelse.

- Det er der ikke taget stilling til endnu, siger Søren Ravn-Nielsen.

Røveriet og bortførelsen fandt sted mandag i sidste uge, da den 27-årige kvinde sammen med sin mands 10-årige søn havde været i Netto på Stationspladsen i Haslev ved Næstved.

Da de sætter sig ind i bilen, springer en mand ind på bagsædet og truer dem med en kniv. Han fortæller, at der er tale om et røveri, og at kvinden skal køre fra stedet.

Kvinden bliver herefter beordret til at køre til Møns Bank i Kongsted, videre til Nordea i Rønnede og senere til Sjællandske Bank i Næstved, hvor hun i alle tre tilfælde bliver truet til at hæve kontanter i pengeautomaterne.

Imens bliver den 10-årige dreng tilbageholdt i bilen af gerningsmanden.

Efter at kvinden havde hævet i alt 8000 kroner i kontanter, der alle blev afleveret til røveren umiddelbart efter hævningerne, bad gerningsmanden om at blive sat af ved Rådmandshaven i Næstved.

Politiet regner med, at den 38-årige skal fremstilles i grundlovsforhør torsdag formiddag, men det er ikke endeligt afgjort endnu.

- Nu skal vi have talt med ham i aften og se på resultatet af nogle ransagninger. Derefter vil vi tage stilling til den endelige sigtelse og beslutte, om han skal fremstilles i grundlovsforhør, siger Søren Ravn-Nielsen onsdag eftermiddag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip