Politiet anholder seks mænd i narkoaktion

Skrevet af admin

10/01/2015

Dagens topnyheder

Politiets særlige bandeenhed Task Force Øst har tilsyneladende fået skovlen under en narkoring, der har specialiseret sig i at smugle stoffer til Norge.

I alt seks mænd er natten til lørdag og lørdag formiddag blevet anholdt i sagen.

- Vi anholdt i nat to mænd ved færgen i Helsingør, og i deres bil fandt vi seks kilo hash og to kilo MDMA, fortæller efterforskningsleder hos Task Force Øst, Knud Hvass, lørdag til Ritzau.

- Til morgen og i formiddag har vi så anholdt yderligere fire personer i Københavns-området, fortsætter han.

MDMA er bedre kendt som ecstasy.

De anholdte er i alderen 32-71 år, og blandt dem er en 43-årig Bandidosrocker, som politiet mener, har spillet en afgørende rolle i organisationen. En af de anholdte mistænkes for at have leveret amfetamin og ecstasy til organisationen.

- Men vi ved ikke, hvor han har fået stofferne fra, siger Knud Hvass.

Aktionen kommer efter nogle måneders efterforskning, og politiet valgte at slå til, da bilen med stoffer tilsyneladende var på vej til Norge.

- De seks mænd har efter vores opfattelse haft forskellige roller i organisationen, men vi mistænker dem for at have smuglet i alt 40 kilo hash, to kilo MDMA og to kilo amfetamin, forklarer efterforskningslederen.

Politiet vil lørdag eftermiddag kræve alle seks mænd fængslet. Grundlovsforhørene i Dommervagten i København indledes klokken 14, og her vil politiet kræve dørene lukket for offentligheden.

/ritzau/