Politiet anholder seks og beslaglægger våben og hash på Christiania

Aktionen begyndte klokken 06.00, hvor både huset »Loen« i Nordområdet og »Laden« i Mælkebøtten blev ransaget, og seks personer blev anholdt.

»Vi fandt to pistoler og en større mængde hash, som vi er i færd med undersøge og veje op. Lige nu anslår vi, at der er cirka 100 kilo hash,« oplyser politikommissær Steffen Thaaning Steffensen fra Task Force Pusherstreet hos Københavns Politi.

Betjentene var færdige på Christiania kort efter halv ni, men politiet kan på nuværende tidspunkt ikke sige mere.

Tirsdag blev en 38-årig mand varetægtsfængslet i fire uger, efter han ifølge politiet har opbevaret og omsat omkring 4,4 ton hash over de seneste tre år blandt andet på netop Pusherstreet. Grundlovsforhøret foregik bag lukkede døre, da der fortsat er en formodet gerningsmand på fri fod.

Ifølge Steffen Thaaning Steffensen svarer de 4,4 ton til en omsætning på omkring 222 millioner kroner, og gør man det op i joints, svarer det til en række, der kan nå hele vejen fra Politigården i København til Bruxelles.

Politiet fik nys om hashhandlen, da man efterforskede en anden sag. Her blev seks personer fra, hvad politiet opfatter som et kriminelt netværk af narkohandlere, anholdt i juli, og mere end 300 kilo hash og halvandet kilo kokain blev beslaglagt.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip