Politiet anholder tre og ransager rockerklubhus

En stort antal betjente har lørdag aften ransaget bandeklubhuset i Bagsværd, hvor omkring 200 personer fra rocker- og bandemiljøet holdt fest.

Tre personer er blevet anholdt, oplyser Københavns Vestegns Politi.

- Vi havde indhentet en dommerkendelse. Der har været nogle våbenfund i området, og derfor valgte vi at gå ind og lave en egentlig ransagning, siger politiinspektør Bent Isager-Nielsen fra Københavns Vestegns Politi.

Omkring klokken 22.45 gik politiet ind i klubhuset på Laurentsvej. Det er den hollandske rockergruppe Satudarah, der fejrede åbningen af gruppens første afdeling i Danmark. Politiet har dog ikke beslaglagt våben under ransagningen, lyder det.

Københavns Vestegns Politi har været massivt til stede i området hele eftermiddagen og kontrolleret personer og biler på vej til klubhuset. Omkring 150 personer er blevet kontrolleret i visitationszonen, som bliver opretholdt indtil søndag eftermiddag.

De tre anholdte er udenlandske Satudarah-folk, der sigtes for at være i besiddelse af knive og slagvåben. De vil dog blive løsladt igen om kort tid, siger Bent Isager-Nielsen.

Aktionen er et led i politiets indsats på rocker- og bandeområdet og koordineres i et samarbejde mellem den særlige bandeenhed Task Force Øst, Københavns Politi, Nordsjællands Politi, Rigspolitiet, Københavns Vestegns Politi og Skat.

Bent Isager-Nielsen siger, at han ikke vil spekulere i, hvad etableringen af den nye rockerklub i Danmark kommer til at betyde.

- Jeg kan imidlertid godt afsløre, at politiet fortsat følger situationen nøje, siger politiinspektøren i en pressemeddelelse fra Københavns Vestegns Politi.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip