Politiet anholder tre og ransager rockerklubhus

En stort antal betjente har lørdag aften ransaget bandeklubhuset i Bagsværd, hvor omkring 200 personer fra rocker- og bandemiljøet holdt fest.

Tre personer er blevet anholdt, oplyser Københavns Vestegns Politi.

- Vi havde indhentet en dommerkendelse. Der har været nogle våbenfund i området, og derfor valgte vi at gå ind og lave en egentlig ransagning, siger politiinspektør Bent Isager-Nielsen fra Københavns Vestegns Politi.

Omkring klokken 22.45 gik politiet ind i klubhuset på Laurentsvej. Det er den hollandske rockergruppe Satudarah, der fejrede åbningen af gruppens første afdeling i Danmark. Politiet har dog ikke beslaglagt våben under ransagningen, lyder det.

Københavns Vestegns Politi har været massivt til stede i området hele eftermiddagen og kontrolleret personer og biler på vej til klubhuset. Omkring 150 personer er blevet kontrolleret i visitationszonen, som bliver opretholdt indtil søndag eftermiddag.

De tre anholdte er udenlandske Satudarah-folk, der sigtes for at være i besiddelse af knive og slagvåben. De vil dog blive løsladt igen om kort tid, siger Bent Isager-Nielsen.

Aktionen er et led i politiets indsats på rocker- og bandeområdet og koordineres i et samarbejde mellem den særlige bandeenhed Task Force Øst, Københavns Politi, Nordsjællands Politi, Rigspolitiet, Københavns Vestegns Politi og Skat.

Bent Isager-Nielsen siger, at han ikke vil spekulere i, hvad etableringen af den nye rockerklub i Danmark kommer til at betyde.

- Jeg kan imidlertid godt afsløre, at politiet fortsat følger situationen nøje, siger politiinspektøren i en pressemeddelelse fra Københavns Vestegns Politi.

/ritzau/

Dagens Gossip