Politiet beder om hjælp: Hvem er disse bankrøvere?

Politiet beder borgerne om hjælp i forbindelse med efterforskningen af et bankrøveri i Sparekassen Kronjyllands filial i den lille østjyske by Øster Tørslev nord for Randers.

Bankrøveriet foregik tirsdag den 17. maj klokken 14.49, da to maskerede mænd med pistol og koben truede sig til at få fingrene bankens kasseindsats.

De to gerningsmænd flygtede fra banken mod Kærvej, hvor en sølvgrå personbil, en VW Golf, ventede med en tredje gerningsmand bag rattet.

Bilen kørte fra stedet i ukendt retning – men sandsynligvis gik flugtruten via Kærvej, og politiet er nu særligt interesseret i at få oplysninger om køretøjet. 

Østjyllands Politi oplyser i en pressemeddelse, at en hundepatrulje i sidste uge fandt en gaspistol i området ved føromtalte vej, og at dette fund formodes at stamme fra røveriet.

Hundepatruljer har ligeledes fundet selve kasseindsatsen fra banken.

Den ene af de to gerningsmænd beskrives som mellem 180 og 190 centimeter høj og almindelig af bygning.

Manden var iført en rød hættetrøje eller jakke med hvid skrift på ryggen, han bar neongrønne handsker, sorte joggingbukser med en lys stribe ned langs ydersiden på benene.

Skoene var sorte med lyse såler, mens sproget var dansk uden dialekt eller accent.

Han medbragte koben og grøn og hvid plastpose.

Den anden gerningsmand stikker 160 til 170 centimeter i vejret. Han er også almindelig af bygning.

Han var Iført mørk hættetrøje eller jakke, en sort kasket, sorte Adidas joggingbukser med hvide striber ned langs ydersiden af benene.

Sorte sko med lys sål og mørke handsker, og han talte dansk uden dialekt.

Han medbragte en sort pistol.

Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 114.

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip