Politiet beder om hjælp til at opklare fire påsatte brande

Lokalpolitiet i Sønderborg vil gerne tale med borgere, som har været i Sundsmarksområdet i weekenden. Her har der været fire påsatte brande.

De har heldigvis ikke udviklet sig til fare for mennesker eller værdier, men politiet vil gerne have fat i gerningsmanden.

Lørdag klokken 18.51 blev der anmeldt en brand i pileflet ved en indgangsdør til et rækkehus på Hjortevej. Et par timer senere - klokken 20.18 - blev der sat ild i en villa på Stationsvej, hvor der var brand i en kælderskakt og inde i huset.

Søndag aften var den gal igen. Her blev der klokken 20.41 anmeldt en brand i et nedlagt fiskerøgeri i Fynsgade, hvor der var ild i affald og rockwool. Knap en time senere klokken 21.33 var der ild i en villa på Stationsvej. Her var en reol, som stod i en udvendig kælderskakt, blevet ildspåsat.

Ved branden lørdag på Stationsvej har vidner bemærket en dreng på 14-16 år i mørkt tøj i området. Det vides ikke, om han har noget med branden at gøre.

Politiet vil gerne høre fra borgere, som har været i området både lørdag og søndag mellem klokken 18 og 22 - også selvom de ikke har set noget mistænkeligt.

Det kan være folk, der har luftet hund, gået tur, været ude at træne eller noget andet.

Henvendelse til Lokalpolitiet i Sønderborg kan ske på telefonnummer 114.

Dagens Gossip