Politiet bekræfter mystisk aktivitet på Emilies Facebook: Tør ikke selv åbne hendes profil

Tidligere på dagen har vi her på Dagens.dk kunne fortælle, hvordan familien til den 17-årige Emilie har udlover en dusør til de personer, der kan komme med afgørende oplysninger i forbindelse med Emilies forsvinden.

Imidlertid har efterforskerne dog ikke mange spor at gå efter, og i stedet stiger bekymringerne. Det skriver Ekstra Bladet.

For politiet kommenterer nu igen på de oplysninger, som i tirsdags kom frem om, at der skulle være læst flere private beskeder sendt til den forsvundne piges Facebook-profil. Og meldingerne er ikke positive.

- Vi har kunnet se små tegn på Facebook. At hun læste de beskeder, der var til hende, sagde indsatsleder Flemming Jensen til Ekstra Bladet, da man stadig havde en teori om, at aktiviteten på det sociale medie måtte være livstegn fra Emilie.

Denne teorien manes nu i jorden af politiet selv.

- Vi kan ikke bekræfte, at der har været livstegn fra hende, nærmest tværtimod, siger Lars Denholt, sagsbehandler på eftersøgningen hos Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, til Ekstra Bladet, da man ikke har kunne kontrollere, hvem der har logget ind.

Politiet har selv fået udleveret kodeordet til Emilies Facebook-profil af familien, men har endnu ikke valgt at logge ind, da de mener, det kan vanskeliggøre efterforskningen. Samtidig frygter man, at det kan give falske forhåbninger til de mange bekymrede pårørende.

- Det er med i overvejelserne, men hvis vi logger ind, bliver den aktiv, og så kan dem, der kender Emilie og har kontakt til hende via Facebook, kan se, at den er aktiv. Og så får vi 200 henvendelser om, at den er aktiv, selvom det er os selv, siger Lars Denholt, der slår fast, at man endnu ikke har fået nogle nye spor i sagen.

FAKTA

Den efterlyste 17 årige Emilie Meng, blev meldt savnet søndag den 10. juli 2016 kl. ca. 0400, hvor hun gik fra Korsør Station i retning mod sin bopæl i det centrale Korsør.

Politiet er stadig i gang med at klarlægge Emilies færden fra det tidspunkt hvor hun forlod stationen.

Emilie Meng var da hun gik fra Korsør Station iført sort langærmet trøje med V hals, lyseblå tætsiddende jeans og mørkeblå sportssko med hvid stribe. Hun medførte en mørkegrå taske.

Specielt efterlyser politiet en personbil, der kl. ca. 0505 standser umiddelbart syd for rundkørselen, hvor Gamle Banegårdsplads munder ud i Tårnborgvej. Her stiger en ung mand, iført hvid skjorte og studenterhue ud af køretøjet. Umiddelbart efter kører personbilen fra stedet ad Tårnborgvej mod syd i retning mod Halskovbroen.

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip