Politiet bekymret for forsvunden 18-årig: Elizabeth blev sidst set på strand med mystisk mand

Skrevet af Kristine Bugbee

20/06/2016

Dagens topnyheder

Politiet har iværksat en storstilet eftersøgning i vand og til lands for at finde den 18-årige Elizabeth Breja Timar, der forsvandt mandag i sidste uge. Det skriver The Sun.

Den engelske pige blev sidst set om eftermiddagen på stranden Blackpool Sands i Devon, hvor hun var i selskab med en uidentificeret mand, hvilket har skærpet politiets bekymring. 

Elizabeth Breja Timar bliver beskrevet som en pige, der er 165 centimeter høj og almindelig af bygning. Hun har brunt, skulderlangt hår og bærer briller, og hun var iført en sort jakke, en rød bluse og blå jeans, da hun sidst blev set.

Ifølge The Sun er hundredevis af frivillige involveret i eftersøgning af den unge kvinde. Desuden har politiet indsat både, helikoptere og droner i håb om at finde hende. Indtil videre uden held.

Artiklen fortsætter under billedet.

Redningsfolk blev kaldt ud fredag aften, hvor pigens bekymrede forældre spottede noget, der flød rundt i vandet. En båd blev sendt ud, men det viste sig ikke at noget.

Politiet har udtrykt bekymring for pigens forældre og søster, der tydeligt oprørte deltager i eftersøgning af deres datter og søster. De kravler rundt på klipper og i områder, der kan true deres sikkerhed. 

Devon og Cornwall Politi betegner den mystiske forsvinden af Elizabeth Breja Timar som en højrisiko-efterlysning, fordi man frygter, at en kriminel handling kan ligge bag.

Eftersøgning er stadig i fuld gang.

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler: