Politiet dræber mand i supermarked: Ville købe en legetøjspistol

I går aftes amerikansk tid skød politiet en 22-årig mand, John Crawford, i Beavercreek, Ohio.

Skyderiet foregik i en afdeling af supermarkedskæden Walmart, fordi flere kunder havde ringet til politiet efter at have set den unge mand gå rundt i forretningen med det, der lignede en pistol.

Men nu står den døde mands kæreste, Tasha Thomas, frem i de amerikanske medier, og hun har en helt anden vinkel på historien om den 22-åriges død.

Det skriver Dayton Daily News.

LÆS OGSÅ: Mand bliver træt af skrigende møgunge i køen og køber alle tærterne

Kæresten havde efter eget udsagn sat John Crawford af ved butikken kort forinden, og hun fortæller til dayton Daily News, at han ikke havde en pistol med - ifølge hende ejede han slet ikke et våben.

Derfor går historien i de lokale medier nu på, at våbnet, som den unge mand blev set med i butikken, var en legetøjspistol: En falsk luftriffel, som er til salg i selvsamme butik.

John Crawford blev skudt af politiet, mens han snakkede i telefon med LeeCee Johnson, der er mor til hans to børn.

LÆS OGSÅ: Mor ringer til politiet: 'Min søn ser porno i stuen'

- Vi snakkede bare. Han sagde, at han gik hen til legetøjsafdelingen, hvor der var pistoler. I næste øjeblik hørte jeg ham sige ‘den er ikke ægte!’ og så hørte jeg politiet råbe ‘læg dig ned på jorden’, men da var han allerede nede på jorden, fordi de havde skudt ham, fortæller en chokeret LeeCee Johnson.

Ifølge øjenvidner til episoden gik Jphn Crawford rundt i Walmart og pegede med pistolen på folk - inklusive de små børn - mens han snakkede i sin telefon.

Se et interview med den afdøde mands kæreste, Tasha Thomas, her:
 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip