Politiet dropper sag om overfald på 10-årig i Helsingør

Trods intensiv efterforskningen, efterlysning i medierne og en tegning fra pigen er det ikke lykkedes Nordsjællands Politi at komme videre i sagen fra Helsingør, hvor en 10-årig pige i september anmeldte, at hun var blevet overfaldet af en mand.

Derfor har politiet nu valgt at indstille efterforskningen.

- Begrundelsen er, at der ikke er en rimelig formodning om, at der er foregået noget strafbart, lyder det i en pressemeddelelse fra Nordsjællands Politi.

LÆS OGSÅ: 10-årig pige overfaldet i Helsingør

Den 10-årige anmeldte, at hun den 19. september var blevet overfaldet af en mand, mens hun legede men nogle veninder i legeområdet "Smørhullet" på Stubbedamsvej i Helsingør.

Overfaldet skulle være sket omkring klokken 17.30. da pigen under en gemmeleg gemte sig i nogle buske. Den 10-årige forklarede, at manden greb fat i hende bagfra og holdt hende for munden, så hun ikke kunne skrige. Men at hun fik sparket sig løs og løb sin vej uden at se, hvilken retning gerningsmanden forsvandt i.

LÆS OGSÅ: 14-årig voldtaget i skov

Efterfølgende tegnede den lille pige en tegning af overfaldsmandens karakteristiske tatoveringer. Politiet offentliggjorde tegningen, men det har ikke givet nogle konkrete tip, lige som politiets hunde har ikke fundet spor i det påviste område, og hverken naboer eller personer i området har set nogen, som passer på beskrivelsen af gerningsmanden.

Anmeldelsen af overfaldet i "Smørhullet" kom en uge efter, en 14-årig pige var blevet voldtaget blot én kilometer derfra. 

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

KLIK OG SE PIGENS TEGNINGER I FULD STØRRELSE HER:

 

Dagens Gossip