Politiet efter endnu et tilfælde: Hjælp os med at fange disse svindlere

Der har efterhånden været flere eksempler på, hvordan tricktyve forsøger at narre folk langs de danske veje. Nu er det så gået ud over en 45-årig mand fra Hårlev, som blev snydt godt og grundigt, da han tirsdag ved 13-tiden gik direkte i tricktyves fælde. Det skriver Lokalavisen.dk.

Tre personer i en Mercedes på tyske nummerplader, henvendte sig til manden og bad ham hjælpe dem. Historien var, at de ikke havde penge til at komme hjem, hvorfor de spurgte den 45-årige, om han kunne hjælpe. 

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi tilbød de tre personer, at den 45-årige kunne købe en pose guld, de havde samlet til formålet, og det gjordehan så for at hjælpe dem. Det endte med at koste ham 5.500 kroner i kontanter og en tankfuld benzin for posen, der dog viste sig at være en bunke skrammel. 

Hændelsen fandt sted på Køgevej på Stevns, og manden har nu meldt sagen til ordensmagten. Politiet advarer derfor igen mod at hoppe i fælden og beder alle om at ringe til dem hurtigst muligt, hvis de oplever noget lignende, da tyvene bevæger sig hurtigt omkring og derfor skal fanges i gerningen eller kort tid efter. :

- Det er naturligvis tilladt at forære penge og benzin væk, men lad være med at regne med, at det noget værd, det man til gengæld får udleveret. Vores råd er, at man ikke indgår aftaler i stil med denne sag, hvis man ikke ønsker at blive taget ved næsen, siger kommunikationsansvarlig hos Midt- og Vestsjællands Politi, Carsten Andersen til Lokalavisen.dk.

Han beder derfor alle, der bliver opsøgt af "guldsælgere" til at kontakte politiet på telefon 114 med information om, hvor personerne opholder sig. 

 

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip