Politiet efterlyser 41-årig bag dødsvold: Smed mand i havet fra et containerskib

Fyns Politi valgte forleden at søge hjælp hos offentligheden til at finde 41-årige Simon Bolt Brinkmann, der sidst blev set på taget af et kolonihavehus i udkanten af Odense. 

Nu bringer Fyens.dk nye makabre detaljer om den efterlyste mands fortid, da han er tidligere dømt for dødsvold og drabsforsøg.

Som 25-årig fik Simon Bolt Brinkmann syv års fængsel for vold med døden til følge.

Sammen med en medtiltalt blev han dømt for at have gennembanket en mand, der endte med at blive smidt i havet fra et containerskib ud for Hollands kyst.

Endnu en hård straf ramte Simon Bolt Brinkmann for tre år siden, da han her skød en anden mand i brystet i en hashklub i Horsens.

Den oprindelige straf lød på forvaring, men i landsretten blev straffen ændret til seks års fængsel.

I februar var Simon Bolt Brinkmann således atter på fri fod, men nu er han væk.

Han blev sidst set natten til onsdag, hvor en beboer i det nordlige Odense hørte lyde ved sit kolonihavehus i Baagø Haveforening.

Læs også: Mand forsvundet fra haveforening: Politiet beder om hjælp til at finde Simon

Manden gik udenfor og fik øje på Simon Bolt Brinkmann, der sad på kolonihavehusets tag og klamrede sig til skorsten.

- Der er nogen efter mig, lød det oppe fra skorsten, skriver Fyens.dk.

Han sprang ned og løb væk fra haveforeningen, og dér forsvinder politiets sidste spor om Simon Bolt Brinkmann, der ifølge det regionale medie er et velkendt ansigt i de kriminelle miljøer i Odense.

Politiet vil ikke gisne om, hvem der er efter den forsvundne mand - eller om der overhovedet er nogle efter ham, men man kan kontakte Fyns Politi på telefon 114, hvis man har oplysninger i sagen. 

Den efterlyste beskrives som 187 centimeter høj, spinkel af bygning, mellemblond hår.

Han var iført mørkeblå hættetrøje, mørkbrun arbejdsjakke med malerpletter, løstsiddende cowboybukser med store lyseblå baglommer med strukturmønster og mørkeblå kondisko, da han sidst blev set i onsdags.

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip