Politiet efterlyser bil efter stribe af indbrud

Politiet beder om hjælp til at finde en cirka 10 år gammel sølvgrå VW Polo, der er blevet set i Odense centrum natten til tirsdag den 8. oktober omkring klokken 02.00. Bilen havde det rumænske indregistreringsnummer: GL 84 MRK.

Det oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.

I bilen sad tre mænd, der ikke umiddelbart så danske ud. Dem vil politiet gerne i kontakt med. Politiet beder derfor borgerne om hjælp til at finde bilen og dens tre passagerer.

-Vi håber, at vi med hjælp fra borgerne kan finde bilen, så vi kan få afklaret, om den har noget med de mange indbrud at gøre, siger vicepolitikommissær Carsten Arentoft fra Fyns Politi.

Fyn har den seneste tid været ramt af mange indbrud. Især i weekenderne. Alene i weekenden 4.-6. oktober havde 40 fynske familier indbrud. Derfor er der i øjeblikket iværksat en målrettet indsats for at stoppe tyvene.

I flere tilfælde er indbruddene sket ved at underbore en dør, så tyvene kan få en wire ind og åbne døren indefra - en metode, der er velkendt blandt kriminelle fra Østeuropa.

Hvis nogen ser den sølvgrå Polo, så kontakt hurtigst muligt Fyns Politi på telefon 114 med oplysninger om, hvor og hvornår bilen blev set.

Dagens Gossip