Politiet efterlyser farlig og uligevægtig mand

Københavns Vestegns Politi efterlyser nu en 34-årig mand, som man vurderer kan være utilregnelig og farlig.

Kristian Ørholm Jeppesen eftersøges, efter at have udøvet vold og flere gange truet en kvinde og hende familie i Brøndby. I løbet af de sidste døgn har han truet kvinden og overfaldet hendes mand med peberspray.

Ifølge politiet har han og kvinden en slags klient-behandlerforhold.

- Han har været i et tilbud, hvor man hjælper unge til at komme ud af deres fortid og på ret køl igen, forklarer politikommissær Henrik Hougaard fra Københavns Vestegns Politi til Ritzau.

- Han har været tilknyttet i en længere periode og har vist gode takter, men pludselig har han udviklet sig i en uheldig retning, der kulminerede mandag. Det skyldes måske, at han ikke har taget den medicin, han skulle, siger politikommissæren.

Kristian Ørholm Jeppesen er sidst set i Glostrup klokken 0.30 natten til onsdag, og politiet er bekymret for hans psykiske tilstand.

- Vi vil appellere til ham om at melde sig selv og til hans omgivelser om at henvende sig, hvis de ved, hvor han er, siger Henrik Hougaard.

Selv om politiet mener, at han er farlig og advarer folk mod at kontakte ham, tyder intet på, at han kan finde på at overfalde tilfældige mennesker.

- Det har vi ingen indikationer på, fastslår politikommissær Henrik Hougaard.

Kristian Ørholm Jeppesen beskrives som dansker, 190 centimeter høj og almindelig af bygning. Han har blå øjne og kort lyst hår, der er lidt længere på toppen.

Hvis man ser ham, skal man ikke kontakte ham, men ringe til politiet på 114.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip