Politiet efterlyser fire mænd omkring stort hærværk i Vig svømmehal

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser vidner til et omfattende hærværk i Vig svømmehal. Der blev lavet hærværk for omkring 100.000 kroner. Det er sket mellem mandag den 3. juni klokken 15.30 og tirsdag den 4. juni klokken 07.

I forbindelse med efterforskningen kan politiet oplyse, at fire unge mænd er blvet set omkring midnat mellem mandag og tirsdag. De er set på Shell i Vig og er set gående i nordlig retning ad Holbækvej mod lyskrydset til Ravnsbjergvej.

De fire unge mænd beskrives som:

A: mand, 18-22 år, cirka 180 centimeter høj og spinkel til almindelig af bygning. Lyst hår muligt med voks. Iført mørkt tøj og grønne Kinasko med hvid stribe og hvide strømper.

B: mand, 18-22 år, 175-180 centimeter høj og spinkel af bygning. Mørkt strithår. iført grøn/mørk trøje, sorte bukser og røde sko.

C: mand, 18-22 år, 165-175 centimeter høj og almindelig til kraftig af bygning. Mørkt strithår. Iført mørkt tøj. Havde en speciel ”oppustet/pumpet” gang.

D: mand, 18-22 år, 175-185 centimeter høj, spinkel. Iført mørkt tøj

A skubbede en mindre trækvogn, hvor B sad i. Vognen påkørte en lygtepæl, hvorved stangen blev skubbet ind i maven på A, der faldt omkring på fortovet. Herunder råbte C, om de ville se om ”Mathias” var kommet til skade.

D skubbede en sækkevogn, hvorpå der stod nogle kasser - formentligt et tændt musikanlæg. D er ”fanget” på overvågningen på Shell.

Nærpolitiet Nykøbing Sjælland ønsker at tale med de fire unge mænd, der kan have kendskab til hærværket eller kan have set køretøjer eller personer, der kan sættes i forbindelse med hærværket.

Nærpolitiet i Nykøbing Sjælland kan kontaktes på 4635 1448.

Dagens Gossip