Politiet efterlyser flere vidner: Nye oplysninger i sag om voldtaget, 13-årig pige

I går kom det frem, at en 13-årig pige havde anmeldt, at hun søndag eftermiddag blev overfaldet og voldtaget på en natursti i Skælskør.

Politiet ønskede på daværende tidspunkt ikke at offentliggøre pigens signalement af gerningsmanden, fordi det var for sparsomt. Men nu er der flere detaljer.

Det skriver Sjællandske.

Ifølge pigen er manden omkring 20 år og cirka 175 centimeter høj. Han har rødt hår og rødt fuldskæg. Han talte ifølge pigen dansk uden accent.

Manden var iført en sort hue, der var trukket lidt ned over hovedet, en sort t-shirt med tryk på venstre side af brystet og grå joggingbukser. På fødderne bar han sorte sko, der ikke havde snørebånd, men en elastisk lukning.

- Vi har genafhørt offeret i sagen og endnu et vidne i dag (onsdag, red.), og det har givet det her signalement, der er noget mere præcist end de oplysninger, vi hidtil har haft, og derfor går vi nu ud med det, siger Allan Holm, leder af lokalpolitiet i Slagelse til Sjællandske.

Ifølge pigen skete overfaldet og voldtægten omkring klokken 16.15 søndag på naturstien “Fodsporet” syd for Tystofte i Skælskør. Politiet vil fortsat gerne høre fra vidner, der var i nærheden af gerningsstedet søndag eller lige før og efter.

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip