Politiet efterlyser pølsevognsrøvere: Maskerede knallertbøller truede pølsemand med pistol

Pølsemanden i pølsevognen ved Åmarken Station i Hvidovre langede andet end pølser og brød over disken i går aftes, da ukendte gerningsmænd truede pølsemanden til at udlevere dagens omsætning. Politiet har offentliggjort signalementet af røverne. Det oplyser Københavns Vestegns Politi.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder  

Ved 22.30-tiden tirsdag aften kom tre mænd hen til en pølsevogn på Åmarkvej og råbte: "Det er et røveri". Udstyret med flere pistoler tvang de tre mænd den 24-årige pølsemand til at udlevere alle kontanter.

Derefter løb de hen til en fjerde mand, der ventede med to knallerter. De fire røvere kørte fra gerningstedet i vestlig retning ad Stenstykkevej.

Selvom politiet hurtigt var fremme med hunde, lykkedes det ikke at opspore røverne. Københavns Vestegns Politi efterforsker røveriet og modtager gerne henvendelser fra folk, der ved eller har set noget.

Signalement:
Den ene røver beskrives som en ca. 170 cm høj mand af etnisk herkomst. Han var iført mørkt tøj, handsker og hætte og medbragte en Nettopose. Han bar maskering.          

De to sidste røver beskriver som mænd af anden etnisk herkomst. Den anden var ca. 185-190 cm høj. Begge var iført mørkt tøj, handsker, hætte og bar maskering. De medbragte hver en sort pistol.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip