Politiet efterlyser vidner til groft overfald: Har du set denne mand?

Den 1. juli klokken cirka 14 blev 38-årig mand brutalt og umotiveret overfaldet på Hvidovre Station, da han bad en anden mand om at lade være med at spytte på jorden.

Han blev slået med knytnæveslag i ansigtet og sparket i hovedet. Til sidst blev han skubbet ud på skinnerne, mens han var bevidstløs. Vidner på perronen hjalp ham op igen.

Nu efterlyser politiet denne mand i forbindelse med overfaldet. Han har været efterlyst før, men inden for de seneste par dage er der kommet flere oplysninger frem om mandens færden.

Derfor vil politiet gerne høre fra folk, som kan have set ham på sin videre færden.

Vidner har til Københavns Vestegns Politi oplyst, at gerningsmanden er set i Rødovre før overfaldet og på en café på Frederiksberg efter. Gerningsmanden er med stor sikkerhed set ved Roskildevej 290 i Rødovre cirka klokken 6.30 den 1. juli, stå og ryge op ad en bil.

Han er igen med overvejende sikkerhed set den 2., 3. eller 4. juli ved 19 tiden på Café Phenix på Allegade 8 på Frederiksberg, hvor han talte dansk med accent og betalte med en 1.000 kronerseddel.

Politiet opfordrer igen vidner, der har set overfaldsmanden til at kontakte dem på telefonnummer 114.

- Der er tale om et særdeles groft og umotiveret overfald, der kunne være endt fatalt. Vi håber derfor meget at offentligheden kan hjælpe os med at identificere gerningsmanden, siger John Bergvold der leder efterforskningen af sagen for Københavns Vestegns Politi.

Dagens Gossip