Politiet fængsler rockere efter aktion

To rockere med tilknytning til Hells Angels i Aarhus, en Bandidosrocker og et bandemedlem fra Fredericia er fængslet tirsdag, oplyser Østjyllands Politi og Sydøstjyllands Politi.

Rockerne blev alle anholdt under en stor aktion mandag ledet af politiets særlige bandeenhed Task Force Vest på 34 tilholdssteder i rocker- og bandemiljøet.

I Aarhus er to mænd 27 og 30 år begge sigtet for besiddelse af en skarpladt ni millimeter pistol. En dommer har tirsdag varetægtsfængslet dem i fire uger. Begge har kæret fængslingen til landsretten, oplyser politikommissær Mogens Brøndum til Ritzau.

Pistolerne blev fundet i Hells Angels rockerborg på Bryggervej 15.

En anden mand - med tilknytning til en lokal bande i Fredericia - er varetægtsfængslet i tre uger ved Retten i Kolding. Han er sigtet for narkobesiddelse, oplyser politiinspektør Brian Olsen, Sydøstjyllands Politi, til Ritzau.

En 23-årig mand med tilknytning til Bandidos er varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Horsens. Han er sigtet for at have en fuldt funktionsdygtig kaliber 765 pistol.

Ved mandagens ransagninger fandt politiet både våben, narkotika, tyvekoster og penge, oplyser leder af Task Force Vest, Kirsten Fischer.

- Vi har lavet en samlet indsat mod rockerborge og i bandemiljøet generelt. Vi har både været hos Hells Angels og Bandidos samt flere bander, sagde Kirsten Fischer til Ritzau.

I alt blev 10 anholdt ved aktionen, men politiet ville kun have fire fængslet.

Dagens Gossip