Politiet fandt joints og knap 17 kilo hash på Christiania

16,7 kilo hash, 2,4 kilo skunk, 1570 joints og andre hashprodukter samt 109.943 kroner.

Det var resultatet, efter Københavns Politi tirsdag var mødt talstærkt op på Christiania og havde gennemført en hashaktion der indebar ransagning af flere adresser

Politiet anholdt desuden fire personer i forbindelse med aktionen. De tre er sigtet for hashsalg og blev løsladt senere tirsdag. Den fjerde, der var efterlyst af Skat og fogeden, var tirsdag aften fortsat anholdt, oplyser politiet.

Da politiet mødte op i Pusherstreet, forlod flere pushere i hast deres boder, hvorfra politiet konfiskerede hash og kontanter.

Aktionen varede knap en time, og da politifolkene var på vej ud af Christiania igen, blev de mødt med modstand fra en gruppe maskerede personer.

De maskerede kastede diverse genstande mod politiet. En betjent blev ramt på hjelmen af en flaske.

For at sikre politifolkenes tilbagetrækning blev der anvendt tåregas mod de maskerede.

- Efter lidt over et års indsats, hvor det ikke har været nødvendigt at anvende tåregas på Christiania, er det meget ærgerligt, at det var nødvendigt at affyre tåregaspatroner i dag, oplyser chefen for Task Force Pusherstreet, vicepolitiinspektør Poul Kjeldsen.

- Det er helt uacceptabelt for både politiet og borgerne i området, at vi i dag ikke kunne gennemføre en normal patruljering på Christiania.

Noget kunne tyde på, at christianitterne ikke selv stod bag balladen, vurderer politiet.

- Flere lokale christianitter forsøgte faktisk at standse de maskerede ballademageres udfald mod politiet, oplyser Poul Kjeldsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip