Politiet finder maskinpistol efter skyderi i Rødovre

Politiet har fundet en gammel maskinpistol af mærket Stengun i en udbrændt bil, som muligvis kan sættes i forbindelse med et skyderi mod en villa i Rødovre søndag aften.

Det skriver Ekstra Bladets netavis.

Skyderiet skete ved 21-tiden søndag på Hvidsværmervej i Rødovre.

Her blev der affyret 14 skud fra et automatvåben mod en villa, hvor tre unge mænd befandt sig. Ingen blev ramt, selv om flere af kuglerne gik gennem et vindue.

Umiddelbart efter skudsalven fandt politiet en udbrændt bil nær kunstmuseet Arken i Ishøj.

Det er i vraget af denne bil, som ifølge Ekstra Bladet blev meldt stjålet i Frederikssund i november sidste år, at den gamle maskinpistol er fundet.

- Vi undersøger nu, om det eventuelt er den Stengun, der blev brugt ved skyderiet, siger efterforskningsleder Carsten Jansson, Københavns Vestegns Politi, til Ekstra Bladet.

Det står dog ikke helt klart, om den stjålne bil af mærket Nissan er den samme, som de ukendte gerningsmænd kørte i ved skyderiet.

- Men den er selvfølgelig yderst interessant set i lyset af omstændighederne, siger Carsten Jansson.

Politiet er stadig på bar bund i efterforskningen. Gerningsmændene er der ingen spor af, og politiet mangler fortsat at lægge sig fast på et motiv.

De tre unge mænd fra villaen er alle kendt af politiet, men ingen af dem har direkte tilknytning til bande- eller rockermiljøet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip