Politiet fortsat tavs om Martin Svejgaard Helbo

»Vi følger en procedure, der hedder, at der først skal være et ligsyn. Det finder sted i løbet af mandagen, og før det har været afholdt, vil vi ikke sige noget om identiteten af den pågældende person,« siger vagtchef John Hansen, Københavns Politi.

Spørgsmål: Har den livløse person været udsat for en forbrydelse?

»Det kan jeg heller ikke sige noget om,« siger John Hansen.

Liget blevet fundet søndag formiddag, efter forbipasserende ved Islands Brygge havde slået alarm.

Ifølge flere medier er der tale om liget af den 28-årige Martin Svejgaard Helbo. Det bekræftes af Martins far og Martins ven, Thomas Sørensen.

»Jeg står ved havnen, og politiet har netop fortalt os, at det er Martin,« sagde Thomas Sørensen tidligere søndag til tv2.dk.

»Vi havde håbet, at de fandt ham i live. Sådan blev det ikke. Nu er det bare godt at få en afslutning,« siger han.

Martin Svejgaard Helbos far fortæller til DR Nyheder, at både han og Martins mor er blevet underrettet om, at liget af deres søn er fundet i vandet ved Islands Brygge.

Martin Svejgaard Helbo har været forsvundet siden natten mellem den 12. og den 13. april omkring klokken 02.00. Her forlod han Kødbyen i en taxa og er ikke set siden.

Venner og familie foranstaltede efterfølgende en større civil eftersøgning, der endte resultatløst. Politiet indsamlede billeder fra videoovervågningskameraer i området, men også det spor endte blindt. I sidste uge meddelte Københavns Politi så, at man indstillede eftersøgningen.

Dagens Gossip