Politiet frigav uhyggelige informationer efter tre turister forsvandt: Nu er der skræmmende nyt

Skrevet af Emil Martesen

1 uge siden

|

06/05/2024
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nu er der skræmmende nyt.

Dagens topnyheder

Hvad der startede som en eventyrlig surftur for tre unge mænd, endte tragisk i det vestlige Mexico, hvor de tre venner – de australske brødre Callum og Jake Robinson samt deres amerikanske ven Jack Carter – blev fundet dræbt.

Brødrene Jake og Callum Robinson var sammen med deres ven, den amerikanske turist Jack Carter Rhoad, meldt savnet siden den 27. sidste måned.

Trioen skulle ellers bare nyde tilværelsen i Punta San Jose nær storbyen Ensenada i Mexico, men desværre nåede de aldrig frem til deres feriedestination. Kort tid efter blev de meldt savnet, og den lokale myndighedsteori tyder på, at tyveri af deres bil var motivet bag drabene, da deres udbrændte køretøj blev fundet i nærheden af ligene.

Det skriver SE&HØR.

Man skal heller ikke spole tiden ret langt tilbage, før politiet kunne løfte sløret for, at have anholdt tre personer i forbindelse med sagen.

Her lagde de ikke skjul, at en af de anholdte er blevet identificeret som en 23-årig kvinde fra Mexico samt to mænd, som ligeledes er fra Mexico:

"Et hold efterforskere er på det sted, hvor turisterne sidst blev set, hvor der blev fundet telte og andre beviser, som kan knyttes til de tre personer, vi efterforsker. Der er mange vigtige oplysninger, som vi ikke kan offentliggøre".

Politiet kunne i samme ombæring bekræfte at have fundet en telefon, som tilhører en af brødrene, hos den kvinde, som nu er blevet anholdt.

Baja California er kendt som et berygtet område med både høj kriminalitet og flere tilfælde af kidnapninger.

Derfor fraråder de amerikanske myndigheder også turister at rejse dertil.