Politiet frygter, at Emilie kan være druknet: Nu leder dykkere i Korsør havn

Der er fortsat ingen spor efter 17-årige Emilie Meng, der forsvandt natten til søndag. Det skriver Ekstra Bladet.

Derfor har politiet nu besluttet sig for at udvide eftersøgningen til havnen i Korsør, hvor man én gang tidligere har undersøgt vandet.

Derfor er dykkere atter engang i færd med at afklare, hvorvidt Emilie kunne være faldet i vandet, efter hun søndag morgen forsvandt sporløst efter en bytur med veninderne.

- Vi har et par dykkere nede for at kigge en ekstra gang, bekræfter vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen til Ekstra Bladet og tilføjer, at politiet ikke har konkrete spor, der peger på, at Emilie skulle være faldet i vandet.

- Vi har ikke fundet noget, der peger på, at hun er der, men vi følger op på hendes færden og med baggrund i efterforskningen iværksætter vi forskellige tiltag, siger han.

Der kan komme flere politiaktioner i løbet af dagen i forsøget på at finde Emilie, fortæller vicepolitiinspektøren, uden at han dog vil komme nærmere ind på politiets efterforskning i sagen.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi arbejder på nuværende tidspunkt ud fra tre forskellige teorier: Enten er Emilie forsvundet af egen fri vilje, fordi hun havde brug for tid alene, eller der kan være sket en ulykke og som sidste mulighed peget politiet på en mulig forbrydelse.

Torsdag kom det frem, at de to vidner, som politiet havde efterlyst i forbindelse med sagen, begge havde meldt sig selv. Desværre gav deres forklaringer ikke politiet nye spor at gå efter. Hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi giver man dog ikke op, og torsdag udtalte politiet:

- Vi håber stadig på at finde hende i live.

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip