Politiet gør skræmmende fund hos 46-årig kvinde: Overalt lå døde hundehvalpe og katte

For den 46-årige Tracey Tindalls hjem i England var fyldt med døde og udsultede dyr, der lå mellem bunker af skrald dyrenes egen afføring.

Nogle af dyrene var endda gået i forrådnelse, fordi de havde ligget der så længe. Det skriver den britiske avis Daily Mail.

Blandt de døde dyr, som inspektører fra dyreværnsorganisationen RSPCA fandt i november 2015, var blandt andet katte, hundehvalpe og kaniner. Enkelte dyr var dog stadig i live, men var i en elendig forfatning på grund af mangel på vand og mad.

Anklageren i sagen, Andrew Davidson, har beskrevet det som en af de ”mest alvorlige” tilfælde af dyremisrøgt de nogensinde har oplevet.

Tracey Tindall er blevet sendt 18 uger bag tremmer for ikke mindre end 20 tilfælde af misrøgt mod blandt andet tre hunde og fem katte.

- I højre side af huset fandt RSPCA-inspektørerne Evans og Weston et todelt kaninbur. På bunden blev opløste kaninkroppe fundet. Bagefter fortsatte de gennem en metallåge til baghaven. Stien var dækket af skrald og skidt,« siger Andrew Davidson til avisen.

Læs også: Forskere finder dyr, der lever for evigt

I retten erkendte Tracey Tindall, at det var hendes dyr, som inspektørerne fandt. Og hun gav dem også lov til at fjerne de overlevende dyr og give dem til en kennel, hvor de kunne få dyrelægehjælp.

Hendes forsvarer, Sara Lyle, medgav i retten, at sagen var ”forfærdelig” og ”rystende”, men mente også, at det måtte være en formildende omstændighed, at hendes klient begræd, de ulykkelige omstændigheder.

Ifølge Sara Lyle havde hendes klient blandt andet indrømmet, at hun drak meget og led af et sammenbrud, der havde gjort hende depressiv. Dette skyldtes, at hun i mange år alene havde passet sin dementsyge mor, der desværre døde to dage efter, at RSPCA havde fundet dyrene.

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip