Politiet gør uhyggeligt fund: Finder 40 døde tigerunger i fryser

Mandag i denne uge indledte det thailandske politi og dyreværnsfolk en razzia mod et buddhistisk tempel, der i lang tid har tjent penge på, at turister kan få taget billeder med de store kattedyr.

Templet, kaldet Wat Pha Luang Ta Bua, ligger ved den populære turistattraktion Kanchanaburi, som nu er lukket ned efter razzien

I første omgang fjernede politiet alle de levende tigere efter et tip om, at de sjældne dyr blev mishandlet og solgt. Men da de åbnede en fryser, gjorde de et uhyggeligt fund. Det skriver BBC.

Her fandt de nemlig 40 døde tigerunger, der kun mellem et og to dage gamle, da de døde. Det vides dog ikke, hvor længe de har ligget i fryseren.

Tigerknogler og kropsdele bruges ofte i traditionel kinesisk medicin.

Tom Taylor fra Wildlife Friends Foundation til BBC fortæller til BBC, at man under razziaen også fandt kropsdele fra andre dyr, blandt andet et dødt vildsvin.

Læs også:Hundetyv efterlyses: Stjal to seks uger gamle hvalpe

Selv mener templet ikke, at det har gjort noget ulovligt.

I en opdatering på Facebook, skriver de blandt andet, at dødeligheden for tigerunger i templet er "forholdsvis lav", og at de normalt kremerer døde unger, men at den politik blev ændret i 2010.

Opdateringen siger dog ikke noget om, hvorfor templet er begyndt på at nedfryse de døde dyr. Men de afviser at det har været med henblik på at sælge dem videre.

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip