Politiet har beslaglagt Biebers telefon

Elektroniske hjælpemidler som en mobiltelefon og computer kan også bruges til andet end at ringe og komme på nettet. De kan nemlig også bruges som bevismateriale, når ulovligheder skal opklares.

I hvert fald mener politiet i Los Angeles, at de ved en gennemgang af teenageidolet Justin Biebers telefon kan finde ud af, om det vitterlig var ham, der kastede æg mod en nabos hus.

Naboen har nemlig anmeldt stjernen for episoden, og nu skal politiet opklare, hvad der skete den aften, hvor æggene regnede ned over huset.

Derfor er stjernens telefon og en computer, der indeholder overvågningsoptagelser af stjernens hus og grund nu blevet beslaglagt.

Det fortæller vicepolitikommissær David Thompson fra politiet i Los Angeles til CNN. Han præciserer, at det er materiale, der kan forbindes til episoden, de kigger efter, blandt andet om Justin Bieber skal have "pralet af eller lavet sjov" med episoden.

- Vi leder efter alt, der kan have forbindelse til det, siger han.

Ægge-kasteriet fandt sted den 9. januar. Det område, Justin Bieber bor i, er kendt som hjemsted for mange kendisser, blandt andet er det her Michael Jacksons mor og hans børn, bor.

Newspaq

Dagens Gossip