Politiet har fundet sexkrænkerens røde Opel

I mere end et halvt år har politiet ledt efter en ældre rød bil, som blev brugt ved kidnapningen og overgrebene på to små piger på Fyn.

En 40-årig mand har indrømmet af være sexkrænkeren, som i efteråret forgreb sig på pigerne, og nu har politiet også fundet den omtalte bil.

Følg Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information

Manden har forklaret politiet, at han havde en ældre rød Opel, som han solgte efter det andet overgreb i november.

- Vi ved, hvor bilen er, og vi har fotograferet den hos de nye ejere. Den skal senere ind til undersøgelse, fortæller vicepolitiinspektør Henrik Justesen fra Fyns Politi til TV2.

LÆS OGSÅ: Efterlysning delt 34.000 gange: Kvinde løj om overfald på baby

Fredag kom det frem, at den 40-årige mand, som var blevet anholdt efter et kemikaliefund i Odense, også var identisk med sexkrænkeren, der havde slået til i Øster Skerninge og Refsvindinge.

Det var fundet af en halsdisse og strips i en taske, som fik politiet til at taget et mundskrab af manden, og DNA-analyser viste, at der var tale om manden, som stod bag sexovergrebene.

I sidste uge forsøgte en maskeret mand at lokke to piger ind i en rød bil i Vester Skerninge. Politiet vil ikke kommentere, om der er tale om samme bil, eller hvem som kørte den. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip