Politiet hastet ud til Københavns Lufthavn

Skrevet af Nicolai Haugsted

1 uge siden

|

06/05/2024
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Menneskejagten er fortsat i gang.

Dagens topnyheder

Mandag formiddag blev Amagerbrogade skueplads for en hæsblæsende biljagt, da en mand i en udenlandsk registreret Volvo nægtede at samarbejde med politiet og valgte at stikke af.

Københavns Politi er nu på intens jagt efter manden, der kort efter sin flugt var involveret i et færdselsuheld. Blandt andet er der betjente til stede ved Terminal 3 i Københavns Lufthavn.

Det skriver DR.

Ramte cyklist og stak af

Politiet forsøgte at standse bilisten kl. 08.55, men manden ignorerede deres anvisninger og accelererede væk fra stedet. Kort tid efter, på Peder Lykkes Vej, ramte han en cyklist, der heldigvis kun blev lettere skadet.

Den dramatiske episode fortsatte, da politiet kl. 09.04 fandt den efterladte Volvo på Formosavej, hvorefter flugtbilisten fortsatte sin flugt til fods.

Københavns Politi har aktiveret adskillige hundepatruljer i et forsøg på at lokalisere manden.

Vagtchef Espen Godiksen har oplyst, at politiet nu arbejder på at indsamle vidneudsagn og sikre overvågningsbilleder fra området for at få et klarere billede af den flygtende mands identitet og nuværende placering.

Lokale beboere og vidner til hændelsen er blevet opfordret til at kontakte politiet med enhver information, der kan hjælpe med at opklare sagen.

Opdateres...