Politiet havde ikke tid til at komme: Hoteldirektør fra Hellerup fanger selv indbrudstyv

I de 15 år, Ole Andersen har været direktør på Hellerup Parkhotel, har der aldrig været så mange indbrud som i øjeblikket.

Over det seneste år er det kulmineret. Alene i sidste uge blev der brudt ind fire gange. Det skriver TV2 Lorry

Direktøren mener selv, at indbrudsbølgen skyldes en mindre romalejr, der har slået sig ned i området. Han har flere gange kontaktet politiet og bedt om hjælp, men desværre uden det ønskede resultat.

Derfor greb han for to uger siden selv til handling. Overvågningskameraet fangede en af tyvene, som havde sneget sig ind via bagindgangen og taget en stor sæk med tomme flasker.

- Vi lod ham begå indbruddet og lod ham tage tyvekosterne med ud, hvor så nattevagten og jeg gik hen til ham og sagde, at nu var festen slut, fortæller Ole Andersen.

Direktøren ringede endnu engang til politiet. Han fik dog besked om, at der ikke var mandskab i området, som kunne sendes ud til ham. Imens direktøren havde politiet i røret, stak tyven af.

Læs også: 45-årig prøvede at komme i detentionen igen: Da politiet forsøgte at løslade ham gik han amok 

Politiet forklarer, at situationen hverken var truende eller personfarlig. Derfor valgte man, at den godt kunne tages op senere. Den forklaring er Ole Andersen dog ikke tilfreds med.

- Det er klart, at det krænker ens retsbevidsthed en lille smule. Jeg kan sagtens forstå politiets situation, men man skal også passe på, at man ikke skaber anarki i Danmark og det her kan meget let udvikle sig til anarki, siger han.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip