Politiet hjalp mand med at 'flygte' fra fængslet efter vanvittigt opkald

Normalt hjælper politiet folk ind i og ikke ud af fængsler, men i Romerike i Norge gjorde ordensmagten for nylig en undtagelse.

Det hele startede sent fredag aften, da politiet modtog et noget utraditionelt opkaldt fra det lokale Ullersmo-fængsel. Det skriver Aftonbladet.

Her kunne man meddele, at en stærkt beruset mand dinglede rundt i fængselsgården. En mand der vel og mærke hverken var indsat eller ansat ved fængslet.

Under alle omstændigheder så man i hvert fald meget gerne, at politiet afhentede den fremmede mand. Derfor blev en patruljevogn sendt til fængslet, hvor den berusede ’indbryderkonge’ frivilligt fulgte med.

Efterfølgende fik politiet sendt den fulde mand hjem med en taxa.

Via fængslets overvågningskameraer har man efterfølgende kunne konkluderer, at manden, der er midt i 50’erne, havde formået at forcere det ydre hegn rundt om fængslet, men præcis hvordan han havde båret sig af, og hvordan han var nået hele vejen til fængslets gård, forbliver et mysterium.

- Jeg kan ikke påstå, at vi har prøvet sådan noget før, og vi har ingen idé om, hvordan det er gået for sig, lyder det fra Anette Faraasen, der er ansat hos politiet i Romerike.

 

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip