Politiet i Aarhus og Randers advarer nu mod kvinder med appelsiner

Østjyllands Politi i Aarhus.

Bag den noget underlige overskrift gemmer sig faktisk er træls historie fra Aarhus-området, hvor tricktyve har huseret voldosmt de seneste uger.

Rigtig mange ældre er blevet forsøgt narret til at lukke op, hvorefter tricktryvene har stjålet kontanter, smykker og lignende.

Typisk har tricktyvene forsøgt at komme ind under påskud af at være varmemester eller anden håndværker, og de seneste eksempler indeholder såmænd appelsiner.

Østjyllands Politi oplyser nemlig om følgende to tilfælde af tricktyveri i aftes:

Bliv ven med netnyhederne på Facebook - og få straks de efterlysninger vi sender ud

· Kl. 18.30, hvor en 78-årig kvinde blev opsøgt på sin bopæl i Funch Thomsensgade i Aarhus af en udenlandsk kvinde, der skaffede sig adgang til lejligheden under påskud af, at hun var beboer i opgangen. Hun spurgte, hvor man kunne købe flaskevand, idet hendes eget vand i hanerne var dårligt. Hun bar på en pose med appelsiner. Der har formentligt været yderligere en kvinde/mand inde i lejligheden. Der blev stjålet guldsmykker.

· Kl. 19.30, hvor en 64-årig mand blev opsøgt på sin bopæl i Jyllandsgade i Randers af en udenlandsk kvinde på ca. 25 år, der ville give manden en appelsin, idet hun forklarede, at hun netop var flyttet ind i opgangen. Pludselig kom der yderligere to kvinder ind i lejligheden, og manden fik hurtigt smidt dem alle tre ud. Han kunne se, at de havde haft fat i hans tegnebog der lå inde i stuen. Tilsyneladende intet stjålet.

Østjyllands Politi vil meget gerne have oplysninger og tip i sagen, og det kan ske på nummer 114.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip