Politiet identificerer sidste offer for Sorø-dobbeltdrab

Den anden af de to dræbte mænd, som blev fundet skudt i en brændende bil i september, er nu blevet identificeret. Det drejer sig om 50-årige Jan Lindskov fra Store Merløse.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Politiet har fra starten haft en idé om, hvem de to dræbte var, men på grund af ligenes tilstand har det trukket ud med at få ofrene identificeret.

Det andet offer blev identificeret omkring to uger efter hændelsen. Der var tale om 45-årige Søren Ertmann fra Sorø. Halvanden måned senere er Jan Lindskov nu også identificeret. Han var ejer af bilen, som de blev fundet i.

Det var lørdag den 12. september, at en forbipasserende bilist slog alarm, da han så en bil omspændt af flammer på Kalundborgvej i Sorø. Men først da politiet kom til stedet, viste det sig, at der sad to døde mænd i bilen.

En obduktion viste efterfølgende, at de blev skudt, før der blev sat ild til bilen.

Politiet kunne allerede dagen efter episoden fremstille to mænd på 19 og 22 år, som er fra Sorø-egnen, i grundlovsforhør.

De er sigtet for drabene og sidder varetægtsfængslet foreløbig indtil 4. november, oplyser vicepolitikommissær Søren Ravn-Nielsen.

Da de to mistænkte blev varetægtsfængslet i et grundlovsforhør for lukkede døre, har offentligheden endnu ikke fået indblik i, hvad politiet bygger sin mistanke mod dem på.

/ritzau/

Dagens Gossip