Politiet indstiller eftersøgning af forsvunden korpige

Politiet har mandag eftermiddag indstillet eftersøgningen af en 17-årig pige, der ikke er set, siden hun søndag morgen tog afsked med to veninder ved Korsør Station efter en bytur i Slagelse.

- Vi har udtømt vores muligheder og har derfor besluttet at indstille eftersøgningen, siger vagtchef Ove Christoffersen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Også en gruppe frivillige, der har deltaget i eftersøgningen, er taget hjem. Det fremgår af gruppens side på Facebook.

Tidligere mandag oplyste politiet, at den 17-årige var tynget af kærestesorger, da hun tog afsked med sine to veninder.

- Der har været en tidligere hændelse, hvor hun er taget i retning af København, og ikke har ladet høre fra sig i over et døgn i forbindelse med nogle kærestesorger, sagde efterforskningsleder Flemming Jensen tidligere mandag.

Han fortalte videre, at den 17-årige lørdag aften netop skal have brudt med sin kæreste.

- Så min teori er nu, at hun ikke har været udsat for en forbrydelse, men at hun i forbindelse med nogle kærestesorger er blevet ked af det og har lukket for kontakten med omverdenen.

Det var søndag morgen klokken 04, at teenageren skiltes med de to veninder, og efterfølgende skulle have sat kurs mod sit hjem to kilometer derfra.

Pigen skulle have været på arbejde som kirkesanger i Korsør Kirke klokken 9.30 søndag morgen, men mødte ikke op.

Et vidne har efterfølgende fortalt, at han natten til søndag mener at have set en pige i selskab med to unge mænd i et kolonihaveområde i Korsør.

- Der er et vidne, som mener at have set en pige komme gående i området mellem stationen og den eftersøgtes hjem. Hun skal have været i selskab med to unge mænd af anden etnisk herkomst end dansk, siger Flemming Jensen.

Umiddelbart har henvendelsen dog ikke bragt politiet nærmere en opklaring af sagen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip