Politiet jagter flugtbilist: Fodgænger dræbt i lyskryds

Omkring klokken 19 mandag aften har en mandlig fodgænger mistet livet i krydset Rungstedvej - Bøgebakken i Hørsholm. Føreren af den personbil, som ramte manden, stak af fra stedet.

Det oplyser Nordsjællands Politi.

Fodgængeren blev hårdt kvæstet. Og selvom tililende vidner ydede livreddende forstehjælp, indtil ambulance var fremme, var manden død da akutlæge ankom.

- Vidner på stedet fortæller, at bilisten ikke gjorde tegn til stop overhovedet. Ikke engang for at se til ofret. Der er tale om øjeblikkelig flugt, siger vagtchef Dan Rener Houtved til Dagens.dk.

Politiet sætter alt ind på at fange flugtbilisten hurtigst muligt.

- Vi har patruljer og motorcykler i området. Og på ulykkesstedet er en bilinspektør lige nu i gang nogle tekniske undersøgelser. Det drejer sig blandt andet om stumper fra flugtbilen, som vi er interesseret i at finde, forklarer Dan Rener Houtved og fortsætter:

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information

- Det er meget groft. Den værste forseelse i færdselsloven. Når vi fanger bilisten, bliver der helt sikkert tale om en fremstilling med krav om varetægtsfængsling.

Vidner på stedet har oplyst, at der var tale om en mindre grå personbil. Muligvis af mærket VW.

Nordsjællands Politi er interesseret i at høre fra borgere, der har set tilsvarende køretøjer med skader omkring tågelyger og eventuelt frontrude eller andre skader i øvrigt. Bilen stak af i retning mod Hørsholm Centrum.

Dagens Gossip