Politiet jagter fortsat mørkeblå Mercedes efter hjemmerøveri

Politiet har fået flere henvendelser om bilen, som skulle være set i området omkring Odense 6. og 7. juni, men vil meget gerne høre fra folk, som har bemærket den i forbindelse med eksempelvis tankning eller indkøb.

Der er tale om en ældre, mørkeblå firedørs Mercedes E-klasse Sedan enten model W210 eller W211 med fire separate, runde eller ovale forlygter. Venstre forhjul mangler hjulkapslen, og over venstre baglygte er bilen forsynet med et hvidt klistermærke med bogstavet »D« for Deutschland (Tyskland, red.). Bilens registreringsnummer, P5143AT, tilhører dog en Mercedes E 300 D i Bulgarien, hvilket passer med, at nummerpladen begynder med »BG«, som også kan være nationalitetsbetegnelsen for Bulgarien på de nye EU-nummerplader.

Fyns Politi understreger, at det ikke kan udelukkes, at bilen er eller har været forsynet med andre nummerplader. Derfor er det fortsat aktuelt at kigge efter klistermærket med det tyske kendetegn »D«.

Vidner har set op mod fire mænd med »østeuropæisk udseende« i bilen samt på den 86-åriges adresse på Lindevangsvej i Odense.

Kvinden blev fundet af politiet fredag eftermiddag i konfus tilstand med skader i hovedet og læsioner på begge arme, og hun har i forbindelse med hændelsen pådraget sig en blødning i hovedet.

»Der er intet nyt fra sygehuset. Hun er desværre stadig i kritisk tilstand,« siger vicepolitikommissær Carsten Arentoft, Fyns Politi, til Berlingske Nyhedsbureau mandag middag.

Han tilføjer, at det endnu ikke har været muligt at tale med den 86-årige, hvorfor politiet ikke er klar over, om der er blevet stjålet noget fra hjemmet.

Carsten Arentoft opfordrer til, at man ikke selv kontakter de mistænkte, men i stedet ringer til Fyns Politi på 114, hvis man ser dem.

Dagens Gossip