Politiet jagter person bag ondskabsfuld mishandling: Hannahs hest blev skudt i øjet med en pil

Billederne af den stakkels mishandlede hest taler sit tydelige sprog.

Det har nu fået politiet i Hertfordshire i England til, sammen med dyreværnsorganisation RSPCA, at jagte den galning, der udsatte hesten for en sådan ondskabsfuld spøg. Det skriver flere brtisske medier herunder express.co.uk.

I håbet om at finde frem til gerningsmanden, er billeder af den sårede hest blevet frigivet. Hendelsen skete ved Bedmond Road, Abbots Langley lørdag aften.

På billederne ser man, hvordan pilen, der er rød og gul i enden, stikker ud af den unge hests øje. Mirakuløst overlevede den brune og hvide hest mishandlingen, selvom pilen gik gennem dens øjenhule.

Foto: RSPCA

Læs også:Fræk 3-årig stjæler sin stedfars bilnøgler: Det går lige så galt, som man kan tænke sig til

Hesten er i øjeblikket under kyndig behandling hos Royal Veterinary College, og her forventer man at hesten vil komme sig helt over sine kvæstelser, men der er dog stadig risiko for, at den kan gå hen og blive blind på det ene øje.

- Dette synes at være en meningsløs, grusom forbrydelse, og vi gør alt, hvad vi kan for at finde den ansvarlige, siger Dan Stoddard fra Three Rivers Local Crime Unit i Hertfordshire til express.co.uk.

Foto: RSPCA

Politiet håber at høre fra vidner, der har set noget mistænkeligt omkring klokken 19 lørdag aften.

Vicechef, Mel Fisher, fra RSPCA fortæller, at føllet er sluppet yderst heldigt fra ulykken.

- Den lange pil er gået gennem hans øjenhule og ind i hans næsehule, mirakuløst uden at ramme nogle vitale dele i hestens hoved, siger Mel Fisher.

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip