Politiet: Jeanett Rask Thomas allerede fundet den 1. april

Liget er fundet på en strand i Polen, og alt tyder på at det er den efterlyste kvinde, der forsvandt fra hjemmet på Nørrebro i København den 10. februar i år.

Man venter dog stadig på den endelige identifikation. Mere opsigtsvækkende er det dog, at liget allerede blevet fundet den 1. april i år, men først den 10. juli blev det danske politi orienteret om fundet.

Og dagen efter, den 11. juli, blev hendes mand, Lars Thomas, så orienteret om fundet.

- Af underretningen fremgår, at Københavns Politi fortsat afventer den endelige identifikation af den fundne kvinde samt at en orientering til offentligheden skulle afvente en bekræftelse derpå. Den endelige identifikation foreligger stadig ikke, men da nyheden i dag er kommet frem i pressen, har politiet efter aftale med Lars Thomas, besluttet at bekræfte fundet af kvinden samt at hun med stor sandsynlighed er identisk med den efterlyste Jeanett Rask Thomas, lyder det i en pressemeddelelse i dag fra Københavns Politi.

Rigspolitiet har den 13. og 17. juli fremsendt identifikationsoplysninger for Jeanett Rask Thomas til polske politi, men har endnu ikke modtaget bekræftelse fra polske myndigheder på, at det med 100 procents sikkerhed kan siges af den fundne afdøde kvinde er identisk med liget af Jeanett Rask Thomas.

Der er intet, der tyder på, at der ligger en forbrydelse bag dødsfaldet.

Der er i Polen afholdt ligsyn og obduktion og Københavns Politi er i besiddelse af oplysningerne fra disse.

Dagens Gossip