Politiet kender knivstikkeres navne

»Vi ved, hvem de er, og vi ved, hvor vi skal lede efter dem, og de ved, at vi er ude efter dem, men vi har ikke fået fat i dem endnu,« fortæller pressemedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard, til bt.dk.

Takket være videoovervågning på stationen og i toget samt flere vidneafhøringer har Midt- og Vestsjællands Politi nu navnene på de fire mænd, der søndag chikanerede flere passagerer i toget. Da en 30-årig mand bad dem holde op, blev han stukket med kniv i skulderen, på halsen og ved øret. Han overlevede overfaldet og er udskrevet fra hospitalet igen.

Gerningsmændene er fire unge mænd i alderen 20 til 25 år af anden etnisk herkomst end dansk, som kommer fra Køgebugt-egnen.

Politiet opsøgte mandag de fire mænd på deres bopæle, men fandt ikke spor af dem. Betjente har også søgt efter dem i deres lokale miljø. Ifølge politiet er det kun et spørgsmål om tid, før de fire er i politiets varetægt og kan fremstilles for en dommer.

»Jeg ved ikke, om det bliver i dag, i morgen eller i næste uge, men vi skal nok få fat i dem,« siger Martin Bjerregaard.

Mandag overvejede politiet at offentliggøre overvågningsbillederne af de fire, men det venter man med i første omgang.

»Normalt er det kun noget, vi gør, hvis vi har brug for offentlighedens hjælp til at finde ud af, hvem gerningsmændene er. Det ved vi nu, så derfor venter vi med, at gå ud med billederne. Hvis der gå lang tid uden, at vi har dem, kan det blive nødvendigt at overveje det igen,« siger Martin Bjerregaard.

Dagens Gossip