Politiet klar til ballade ved nedrykningsdrama

Tusindvis af Brøndby-tilhængere er allerede sidst på eftermiddagen begyndt at strømme til Brøndby Stadion, hvor det sitrer af spænding forud for nedrykningsdramaet. Spørgsmålet er dog, hvordan de mere hårdkogte elementer blandt publikum vil reagere på et eventuelt nederlag. Hos Københavns Vestegns Politi forventer man imidlertid ikke en aften ud over det sædvanlige.

»Vi har ingen forlydender om, at der skulle blive ballade. Men vi er naturligvis forberedt på de situationer, der kunne opstå, og vil gøre alt i vores magt for, at kampen bliver en festlig begivenhed,« siger vagtchef Kim Madsen, der ikke vil fortælle, om Københavns Vestegns Politi har øget beredskabet forud for aftenens kamp.

Brøndby Stadion har flere gange i løbet af de senere år været plaget af uroligheder, oftest i forbindelse med opgør mod FC København. Efter en pokalsejr over ærkefjenden i efteråret invaderede Brøndby-fans banen, hvilket fik DIF og DBU til at straffe klubben ved at forbyde tilskuere i to kampe.

Politiet forventer dog ikke, at Nordsjællands tilhængere vil udløse en tilsvarende reaktion blandt Brøndby-folkene.

»Med FC Nordsjælland som modstander er det ikke en højrisikokamp, så hvis der skulle opstå uro, er det på grund af interne forhold blandt tilskuerne,« siger vagtchefen.

Det er dog langt fra sikkert, at et nederlag mod Nordsjælland vil betyde nedrykning for Brøndby IF. Hvis AC Horsens, der spiller mod Sønderjyske, også taber, er nedrykningsdramaet udsat til sidste spillerunde. Her møder Brøndby og Horsens hinanden.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip