Politiet kommer med overraskende oplysninger om 2-årig, der blev trukket ud i vandet af alligator i Disney World

Det var drukning, der kostede den toårige dreng Lane Graves livet, da han tirsdag blev trukket under vandet af en alligator for øjnene af sine forfærdede forældre.

Det bekræfter efterforskerne af den tragiske hændelse, som fandt sted ved Disney World i den amerikanske stat Florida.

Lane Graves krop var nemlig stadig intakt, da den endelig blev fundet efter 17 timers søgen. På trods af, at alligatoren havde haft fat i den lille dreng.

Det skriver Mirror.

Læs mere: Stor eftersøgning af 2-årig: Frygtes taget af alligator i Disney World

Lanes forældre Matt og Melissa Graves er efter sigende fortvivlede over sønnens død, men lettede over, at han er blevet fundet.

Lane Graves blev angrebet af alligatoren, da han padlede rundt i vandet ved det femstjernede Grand Floridian Resort & Spa. Drengen legede i det lave vand, da angrebet skete tirsdag aften. Matt Graves forsøgte at vriste sin søn fri fra alligatorens gab, men uden held. Forsøget på at tage kampen op med alligatoren gav ham snitsår på sine hænder.

Læs mere: Gigant-alligator vader rundt på golfbane: Hvis vi stoppede på grund af dem, ville vi aldrig spille

Familien Graves var på ferie på det luksuriøse hotel og var ude for at se en film i de grønne omgivelser, da ulykken pludselig skete.

Betjent Jerry Demings har oplyst, at myndighederne vil forsøge at identificere den alligator, der druknede drengen. Den vil derefter blive fjernet fra vandet.

Det er ikke første gang, at en alligator har angrebet et barn i forlystelsesparken. I oktober 1986 blev en otteårig dreng bidt. Det lykkedes dog drengen at slippe væk, da hans storesøster fik trukket ham fri af krybdyrets tag.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip